Liens
[1] https://www.sciensano.be/sites/default/files/333224877_a_comparative_study_on_chemical_composition_antibiofilm_and_biological_activities_of_leaves_extracts_of_four_tunisian_olive_cultivars.pdf
[2] https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2019.e01604
[3] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=33234&f%5Bsearch%5D=Edziri%2C%20Hayet
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88315&f%5Bsearch%5D=Raouf%20Jaziri
[5] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=33243&f%5Bsearch%5D=Chehab%2C%20Hechmi
[6] https://www.sciensano.be/fr/people/luc-verschaeve/biblio
[7] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88316&f%5Bsearch%5D=Guido%20Flamini
[8] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=33237&f%5Bsearch%5D=Boujnah%2C%20Dalenda
[9] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88317&f%5Bsearch%5D=Mohamed%20Hammami
[10] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=33246&f%5Bsearch%5D=Aouni%2C%20Mahjoub
[11] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=33249&f%5Bsearch%5D=Mastouri%2C%20Maha