sciensano.be
Publié sur sciensano.be (https://www.sciensano.be)

Accueil > Biblio > Advances in the identification of genetically modified foods

Advances in the identification of genetically modified foods [1]

Consommation et sécurité alimentaires   [2]

Scientific book or chapter

Anglais

SCIENSANO

Auteurs

Marie-Alice Fraiture [3]; Sylvia Broeders [4]; Philippe Herman [5]; Taverniers, Isabel [6]; De Loose, Marc [7]; Deforce, Dieter [8]; Nancy Roosens [9]

Mots-clés

  1. Advances in the Identification of Genetically Modified Foods [10]

Associated health topics:

Consommation et sécurité alimentaires [2]

Source URL:https://www.sciensano.be/fr/biblio/advances-identification-genetically-modified-foods

Liens
[1] https://www.sciensano.be/fr/biblio/advances-identification-genetically-modified-foods [2] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/consommation-et-securite-alimentaires [3] https://www.sciensano.be/fr/people/marie-alice-fraiture/biblio [4] https://www.sciensano.be/fr/people/sylvia-broeders/biblio [5] https://www.sciensano.be/fr/people/philippe-herman/biblio [6] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=35847&f%5Bsearch%5D=Taverniers%2C%20Isabel [7] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=35829&f%5Bsearch%5D=De%20Loose%2C%20Marc [8] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=35841&f%5Bsearch%5D=Deforce%2C%20Dieter [9] https://www.sciensano.be/fr/people/nancy-roosens/biblio [10] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=27906&f%5Bsearch%5D=Advances%20in%20the%20Identification%20of%20Genetically%20Modified%20Foods