Associating sporadic, foodborne illness caused by Shiga toxin-producing Escherichia coli with specific foods: a systematic review and meta-analysis of case-control studies
Consommation et sécurité alimentaires
Liens
[1] https://www.sciensano.be/fr/people/brecht-devleesschauwer/biblio
[2] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88761&f%5Bsearch%5D=Sara%20Monteiro%20Pires
[3] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88762&f%5Bsearch%5D=Ian%20Young
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88763&f%5Bsearch%5D=Alex%20Gill
[5] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88764&f%5Bsearch%5D=Shannon%20E%20Majowicz
[6] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/e-coli-pathogenes