Liens
[1] https://www.sciensano.be/sites/default/files/deckers_et_al_2020_foodcontrol.pdf
[2] https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107295
[3] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88873&f%5Bsearch%5D=Marie%20Deckers
[4] https://www.sciensano.be/fr/people/kevin-vanneste/biblio
[5] https://www.sciensano.be/fr/people/raf-winand/biblio
[6] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=179520&f%5Bsearch%5D=Marijke%20Hendrickx
[7] https://www.sciensano.be/fr/people/pierre-becker/biblio
[8] https://www.sciensano.be/fr/people/sigrid-de-keersmaecker/biblio
[9] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=35841&f%5Bsearch%5D=Deforce%2C%20Dieter
[10] https://www.sciensano.be/fr/people/marie-alice-fraiture/biblio
[11] https://www.sciensano.be/fr/people/nancy-roosens/biblio
[12] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36295&f%5Bsearch%5D=Food%20enzymes
[13] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=3783&f%5Bsearch%5D=Fungi