Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
BE
  • nl
  • fr
  • en
  • Ontdek Sciensano
    • Over Sciensano
    • Sciensano in cijfers
    • Structuur van Sciensano
    • Contacteer Sciensano
    • Ons engagement voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu
    • Ons engagement voor dataverzameling en -beheer
    • Partnerschappen
    • Noodsituatie en interventie
    • Werken / stage lopen bij Sciensano
    • Jobs
    • Waarden en normen
    • Geschiedenis van Sciensano
    • Jaarverslag 2022
    • Schenkingen en legaten
  • Expertisedomeinen
    • Lijst van gezondheidsonderwerpen A-Z
    • Ziekten en gezondheid in kaart brengen
    • Diergezondheid
    • Doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten - Kwaliteit van de medische laboratoria
    • Voedselconsumptie en -veiligheid
    • Gezondheid en milieu
    • Kwaliteit van de gezondheidszorg
  • Onze diensten
    • Analyse aanvragen
    • Datacollectie
    • Externe kwaliteitsevaluatie
    • Acute gezondheidsbedreigingen
    • Controle en veiligheidsbeoordeling
    • Erkenning
    • Gezondheidsinformatie
    • Projecten
    • Rapporten en publicaties
  • Pershoek

Zoekveld

  1. Home
  2. Biblio
  3. Transitions to food democracy through multilevel governance

Transitions to food democracy through multilevel governance

Last updated on 14-12-2022 by Stefanie Vandevijvere
Voedselconsumptie en –veiligheid  
Downloaden 806.27 KB

Public Access

Published

Peer reviewed scientific article

Engels

DOI : https://doi.org/10.3389/fsufs.2022.1039127

Auteurs

Jani, Anant; Andreas Exner; Reiner Braun; Brigitte Braun; Luisa Torri; Sofie Verhoeven; Anna Maria Murante; Stefanie Vandevijvere; Janas Harrington; Amalia Ochoa; Giorgia Da Libera Marchiori; Peter Defranceschi; Bunker, Aditi; Till Bärnighausen; Esther Sanz Sanz; Claude Napoléone; Eric O. Verger; Christian Schader; Joacim Röklov; Ingrid Stegeman; Samuele Tonello; Robert Pederson; Niels Heine Kristensen; Tim Smits; Dirk Wascher; Peter Voshol; Annemarie Kaptejins; Samantha Nesrallah; Olav Kjørven; Fabrice De Clerck; Cristina Biella; Marija Adela Gjorgjioska; Ana Tomicic; Ana Teresa Ferreira Oliveira; Stefania Bracco; Sandra Estevens; Luigi Rossi; Günther Laister; Aleksandra Różalska; Jankuloski, Borche; Christophe Hurbin; Maýlis Jannic; Fiona Steel; Ewoud Manbaliu; Karin De Jager; Sfetsos, Athanasios; Maria Konstantopoulou; Kapetanakis, Pavlos-Alexandro; Michaela Hickersberger; Elsa Chiffard; Carina Woollhead

Trefwoorden

    Article written during project(s) : 

    Associated health topics:

    Voedselconsumptie en –veiligheid
    • DOI
    • RTF
    • Getagged
    • EndNote XML
    • RIS

    QR code

    QR code for this page URL
    Printvriendelijke versiePer e-mail verzenden

    Sciensano info

     +32 2 642 51 11
    info@sciensano.be
     contact
     +32 2 642 50 01

    Postadres

    Sciensano
    Juliette Wytsmanstraat 14
    1050 Brussel
    België

    Over ons
    Vacatures bij Sciensano
    Aansprakelijkheid en vertrouwelijkheid
    Privacyverklaring

    Sciensano Logo