Zoekresultaten - 17 results
Assessment of the Commitments and Performance of the European Food Industry to Improve Population Nutrition.
quick-service restaurants (QSR) in Europe. To quantitatively assess companies’ publicly available commitments in 2020, the “Business Impact Assessment on Obesity and Population Nutrition” was applied. The ...
Benchmarking the nutrition-related commitments and practices of major Belgian food companies.
manufacturers (n = 19), supermarkets (n = 5) and quick-service restaurants (n = 7). Publicly available commitments were collected and company representatives given the opportunity to verify and complete the ...
A detailed mapping of the food industry in the European single market: similarities and differences in market structure across countries and sectors
restaurants). An important source of this influence is the significant market power held by a limited number of food companies. Market structure analysis, as part of a broader market power research agenda, has ...
Voedselvergiftigingen in België- jaaroverzicht 2019
veroorzaakte één voedselgebonden uitbraak. De bron van de infectie is heel divers en vooral samengestelde maaltijden (67.3%) werden voor onderzoek doorgestuurd naar het laboratorium. Restaurants waren in 70.4% ...
Toxi-infections alimentaires en Belgique- Rapport annuel 2019
d’origine alimentaire. Les sources d’infection sont très diverses, mais ce sont surtout des repas composés (67,3%) qui ont été envoyés au laboratoire pour analyse. Pour 70,4% des foyers, c’est dans un restaurant qu’a eu ...
Voedselvergiftigingen in Belgie en Vlaanderen- Jaaroverzicht 2019
veroorzaakte één voedselgebonden uitbraak. De bron van de infectie is heel divers en vooral samengestelde maaltijden (67.3%) werden voor onderzoek doorgestuurd naar het laboratorium. Restaurants waren in 70.4% ...
Voedselvergiftigingen in Belgie- Jaaroverzicht 2018
Restaurants waren in 55.2% van de uitbraken de plaats van blootstelling aan een besmet voedingsmiddel. Health Topics: Food-borne illness Voedseltoxi-infecties (toxi-)infection alimentaire (TIA) Surveillance de ...
Voedselvergiftigingen in België en in Vlaanderen 2018
het laboratorium. Restaurants waren in 55.2% van de uitbraken de plaats van blootstelling aan een besmet voedingsmiddel. Health Topics: Food-borne illness Voedseltoxi-infecties (toxi-)infection alimentaire (TIA) ...
Toxi-infections alimentaires en Belgique- Rapport annuel 2018
très diverses, mais ce sont surtout des repas composés (60,7%) qui ont été envoyés au laboratoire pour analyse. Pour 55,2% des foyers, c’est dans un restaurant que l’exposition à une denrée alimentaire ...
Voedselvergiftigingen in België- Jaaroverzicht 2017
doorgestuurd naar het laboratorium. Restaurants waren in 52.6% van de uitbraken de plaats van blootstelling aan een besmet voedingsmiddel. Health Topics: Voedseltoxi-infecties Food-borne illness ...