Primaire tabs

Lucie Hoebeke MSc

Wetenschappelijk medewerker

Lucie Hoebeke sloot zich in maart 2012 bij de dienst Mycologie en Aerobiologie aan. Sindsdien versterkt ze, als wetenschappelijke medewerker, het Belgisch Aerobiologisch Surveillance Netwerk.

In 2010 haalde ze een Master of Sciences in Biologie aan de Université Libre de Bruxelles (ULB) en in 2013 heeft ze een Master of Environmental Science and Management afgerond aan The Institute for Environmental Management and Land-use Planning (Institut de Gestion de l’Environnement et d’Aménagement du Territoire – IGEAT/ULB). Bij de dienst Mycologie en Aerobiologie draagt ze bij tot het surveillancenetwerk van het stuifmeel en schimmelsporen in de lucht. Ze is tevens verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie over de evolutie van de stuifmeelseizoenen. Bijkomend beheert ze, samen met de overige teamleden, de website www.airallergy.be, die het publiek informeert over de concentraties van het stuifmeel en de schimmelsporen in de lucht.

Werkt in:

Lees meer

Contactformulier

Please note that your message will require a validation before being sent to the person. You will receive an email at your address, containing a link for validating your message.

Adres

Sciensano
Rue Juliette Wytsman 14
1050 Ixelles
België

QR code

QR code for this page URL