Antimicrobiële resistentie bij commensale E. coli, Campylobacter spp. en Salmonella spp. geïsoleerd uit karkassen,vlees van gevogelte, runds- en varkensvlees in 2016
Voedselconsumptie en –veiligheid
Links
[1] https://www.sciensano.be/sites/default/files/fj_amr_2016_finalversion_nl_final.pdf
[2] https://www.sciensano.be/nl/people/maria-cristina-garcia-graells/biblio
[3] https://www.sciensano.be/nl/people/marie-polet/biblio
[4] https://www.sciensano.be/nl/biblio?f%5Bauthor%5D=44175&f%5Bsearch%5D=Florence%20Cromb%C3%A9
[5] https://www.sciensano.be/nl/biblio?f%5Bauthor%5D=666&f%5Bsearch%5D=N%20Botteldoorn
[6] https://www.sciensano.be/nl/gezondheidsonderwerpen/campylobacter
[7] https://www.sciensano.be/nl/gezondheidsonderwerpen/salmonellose