Overslaan en naar de inhoud gaan
nl
fr
en
Ontdek Sciensano
Over Sciensano
Sciensano in cijfers
Structuur van Sciensano
Contacteer Sciensano
Ons engagement voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu
Ons engagement voor dataverzameling en -beheer
Partnerschappen
Noodsituatie en interventie
Werken / stage lopen bij Sciensano
Jobs
Waarden en normen
Geschiedenis van Sciensano
Schenkingen en legaten
Expertisedomeinen
Lijst van gezondheidsonderwerpen A-Z
Ziekten en gezondheid in kaart brengen
Diergezondheid
Doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten - Kwaliteit van de medische laboratoria
Voedselconsumptie en -veiligheid
Gezondheid en milieu
Kwaliteit van de gezondheidszorg
Onze diensten
Analyse aanvragen
Datacollectie
Externe kwaliteitsevaluatie
Acute gezondheidsbedreigingen
Controle en veiligheidsbeoordeling
Erkenning
Gezondheidsinformatie
Projecten
Rapporten en publicaties
Pershoek
Zoekveld
Zoeken
Home
Send a question to our expert about Botulisme
Send a question to our expert about Botulisme
Tom Van Nieuwenhuysen
Wetenschappelijk medewerker
You must have JavaScript enabled to use this form.
Your question
*
Your name
*
How do you want to be contacted ?
By E-mail ?
By phone (during office hours) ?
Leave this field blank
Versturen
Contacts
Peergereviewde publicaties
Influence of reduced levels or suppression of sodium nitrite on the outgrowth and toxinogenesis of psychrotrophic Clostridium botulinum Group II type B in cooked ham.
Evenementen
In de media
Andere publicaties
Verification of a non-validated reference method according to ISO 16140-3: an example: Detection of botulinum neurotoxin producing Clostridia following ISO/TS 17919
Andere informatiebronnen
QR code