Experimental accumulation and depuration kinetics and natural occurrence of microcystin-LR in basil (Ocimum basilicum L.)
Consommation et sécurité alimentaires
Liens
[1] https://www.sciensano.be/fr/people/wannes-van-hassel/biblio
[2] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=189237&f%5Bsearch%5D=Mohamed%20F.%20Abdallah
[3] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=189243&f%5Bsearch%5D=Maria%20Gracia%20Guzman%20Velasquez
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=189244&f%5Bsearch%5D=Christopher%20O.%20Miles
[5] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=189245&f%5Bsearch%5D=Ingunn%20A.%20Samdal
[6] https://www.sciensano.be/fr/people/julien-masquelier/biblio
[7] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=46272&f%5Bsearch%5D=Rajkovic%2C%20Andreja
[8] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/consommation-et-securite-alimentaires