sciensano.be
Publié sur sciensano.be (https://www.sciensano.be)

Accueil > Biblio > Genetic diversity of shiga-toxin producing Escherichia coli O157:H7 recovered from human and food sources in Belgium

Genetic diversity of shiga-toxin producing Escherichia coli O157:H7 recovered from human and food sources in Belgium [1]

Consommation et sécurité alimentaires   [2]

Scientific poster, presentation or proceeding

Anglais

SCIENSANO

Auteurs

Mohamed Elhadidy [3]; W. Elkhatib [4]; Elfadi,E.A.A [5]; Verstraeten,K. [6]; Sarah Denayer [7]; E. Barbau-Piednoir [8]; L. De Zutter [9]; Bavo Verhaegen [10]; K. De Rauw [11]; Denis Piérard [12]; K De Reu [13]; Heyndrickx,M. [14]

Mots-clés

  1. Belgique [15]
  2. conference [16]
  3. diversity [17]
  4. Escherichia coli [18]
  5. Escherichia coli O157:H7 [19]
  6. food [20]
  7. Food Microbiology [21]
  8. food sources [22]
  9. Genetic [23]
  10. Human [24]
  11. microbiology [25]
  12. ON [26]
  13. Shiga Toxin [27]
  14. STEC [28]

Associated health topics:

Consommation et sécurité alimentaires [2]

Source URL:https://www.sciensano.be/fr/biblio/genetic-diversity-shiga-toxin-producing-escherichia-coli-o157h7-recovered-human-and-food-sources

Liens
[1] https://www.sciensano.be/fr/biblio/genetic-diversity-shiga-toxin-producing-escherichia-coli-o157h7-recovered-human-and-food-sources [2] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/consommation-et-securite-alimentaires [3] https://www.sciensano.be/fr/user/4746/biblio [4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=31056&f%5Bsearch%5D=W.%20Elkhatib [5] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=22515&f%5Bsearch%5D=Elfadi%2CE.A.A [6] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=22518&f%5Bsearch%5D=Verstraeten%2CK. [7] https://www.sciensano.be/fr/people/sarah-denayer/biblio [8] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=654&f%5Bsearch%5D=E.%20Barbau-Piednoir [9] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=2055&f%5Bsearch%5D=L.%20De%20Zutter [10] https://www.sciensano.be/fr/people/bavo-verhaegen/biblio [11] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=2802&f%5Bsearch%5D=K.%20De%20Rauw [12] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=579&f%5Bsearch%5D=Denis%20Pi%C3%A9rard [13] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=22521&f%5Bsearch%5D=K%20De%20Reu [14] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=2721&f%5Bsearch%5D=Heyndrickx%2CM. [15] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=444&f%5Bsearch%5D=Belgique [16] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=594&f%5Bsearch%5D=conference [17] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2868&f%5Bsearch%5D=diversity [18] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=3114&f%5Bsearch%5D=Escherichia%20coli [19] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=20583&f%5Bsearch%5D=Escherichia%20coli%20O157%3AH7 [20] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1008&f%5Bsearch%5D=food [21] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2178&f%5Bsearch%5D=Food%20Microbiology [22] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2973&f%5Bsearch%5D=food%20sources [23] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2430&f%5Bsearch%5D=Genetic [24] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=645&f%5Bsearch%5D=Human [25] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2196&f%5Bsearch%5D=microbiology [26] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=912&f%5Bsearch%5D=ON [27] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=5457&f%5Bsearch%5D=Shiga%20Toxin [28] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18168&f%5Bsearch%5D=STEC