Liens
[1] https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107463
[2] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=106558&f%5Bsearch%5D=Thomas%20J.%20McGrath
[3] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=84870&f%5Bsearch%5D=Poma%2C%20Giulia
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=106559&f%5Bsearch%5D=Jasper%20Bombeke
[5] https://www.sciensano.be/fr/people/franck-limonier/biblio
[6] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=36906&f%5Bsearch%5D=Els%20Van%20Hoeck
[7] https://www.sciensano.be/fr/people/laure-joly/biblio
[8] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=33186&f%5Bsearch%5D=Covaci%2C%20Adrian
[9] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36727&f%5Bsearch%5D=Chlorinated%20alkanes
[10] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36490&f%5Bsearch%5D=chlorinated%20paraffins
[11] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1008&f%5Bsearch%5D=food
[12] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=20112&f%5Bsearch%5D=gas%20chromatography
[13] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1707&f%5Bsearch%5D=Mass%20Spectrometry
[14] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/consommation-et-securite-alimentaires