Liens
[1] https://www.sciensano.be/sites/default/files/van_hoorde_-_2018_-_use_of_next-generation_sequencing_in_microbial_ris.pdf
[2] https://doi.org/10.2903/j.efsa.2018.e16086
[3] https://www.sciensano.be/fr/people/koenraad-van-hoorde/biblio
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=88914&f%5Bsearch%5D=Francis%20Butler
[5] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=3687&f%5Bsearch%5D=Food%20Safety
[6] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=27396&f%5Bsearch%5D=Illumina
[7] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36332&f%5Bsearch%5D=microbial%20risk%20assessment
[8] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36331&f%5Bsearch%5D=MinION
[9] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36330&f%5Bsearch%5D=MiSeq
[10] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36078&f%5Bsearch%5D=nanopore%20sequencing
[11] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=25449&f%5Bsearch%5D=next%20generation%20sequencing
[12] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/toxi-infection-alimentaire-tia