Detection and Quantitation of Pyrrolizidine Alkaloids in Diverse Food Matrices
Consommation et sécurité alimentaires
Non-peer reviewed scientific publication
Anglais
SCIENSANO
Mots-clés
Article written during project(s) :
Liens
[1] https://www.sciensano.be/fr/people/jean-francois-picron/biblio
[2] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1008&f%5Bsearch%5D=food
[3] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=4317&f%5Bsearch%5D=Interview
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=35748&f%5Bsearch%5D=method%20development
[5] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=35749&f%5Bsearch%5D=pyrrolizidine%20alakloids
[6] https://www.sciensano.be/fr/projets/exposition-alimentaire-de-la-population-belge-adultes-et-enfants-aux-alcaloides-pyrrolizidiniques
[7] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/consommation-et-securite-alimentaires