Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
BE
  • nl
  • fr
  • en
  • Ontdek Sciensano
    • Over Sciensano
    • Sciensano in cijfers
    • Structuur van Sciensano
    • Contacteer Sciensano
    • Ons engagement voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu
    • Ons engagement voor dataverzameling en -beheer
    • Partnerschappen
    • Noodsituatie en interventie
    • Werken / stage lopen bij Sciensano
    • Jobs
    • Waarden en normen
    • Geschiedenis van Sciensano
    • Jaarverslag 2024
    • Schenkingen en legaten
  • Expertisedomeinen
    • Lijst van gezondheidsonderwerpen A-Z
    • Ziekten en gezondheid in kaart brengen
    • Diergezondheid
    • Doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten - Kwaliteit van de medische laboratoria
    • Voedselconsumptie en -veiligheid
    • Gezondheid en milieu
    • Kwaliteit van de gezondheidszorg
  • Onze diensten
    • Analyse aanvragen
    • Datacollectie
    • Externe kwaliteitsevaluatie
    • Acute gezondheidsbedreigingen
    • Controle en veiligheidsbeoordeling
    • Erkenning
    • Gezondheidsinformatie
    • Projecten
    • Rapporten en publicaties
  • Pershoek

Zoekveld

  1. Home
  2. Biblio
  3. Follow‐up of the re‐evaluation of glycerol (E 422) as a food additive

Follow‐up of the re‐evaluation of glycerol (E 422) as a food additive

Last updated on 15-12-2022 by Karlien Cheyns
Voedselconsumptie en –veiligheid  
Downloaden 1.88 MB

Public Access

Published

Peer reviewed scientific article

Engels

DOI : https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112289

Auteurs

Younes, Maged; Gabriele Aquilina; Laurence Castle; Karl‐Heinz Engel; Paul Fowler; Jose Frutos Fernandez; Ursula Gundert‐Remy; Rainer Gürtler; Trine Husøy; Melania Manco; Wim Mennes; Peter Moldeus; Sabina Passamonti; Romina Shah; Ine Waalkens‐Berendsen; Detlef Wölfle; Wright, Matthew; Karlien Cheyns; Manuela Mirat; Ana Maria Rincon; Peter Fürst

Trefwoorden

    Article written during project(s) : 

    Associated health topics:

    Voedselconsumptie en –veiligheid
    • DOI
    • RTF
    • Getagged
    • EndNote XML
    • RIS

    QR code

    QR code for this page URL
    Printvriendelijke versie

    Sciensano info

     +32 2 642 51 11
    info@sciensano.be
     contact
     +32 2 642 50 01

    Postadres

    Sciensano
    Juliette Wytsmanstraat 14
    1050 Brussel
    België

    Over ons
    Vacatures bij Sciensano
    Aansprakelijkheid en vertrouwelijkheid
    Privacyverklaring
    Toegankelijkheidsverklaring
    Privacy-instellingen

    Sciensano Logo