Pershoek

Het team voor mediarelaties is de officiële stem van Sciensano in de media. Het communiceert over de onderzoeksresultaten en het deskundig advies van Sciensano. Het organiseert persevenementen en stelt persmateriaal samen. Voor actuele informatie over volksgezondheid, kunt u de informatie raadplegen in de sectie Gezondheidsonderwerpen A-Z. Bent u journalist en vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met het mediateam van Sciensano.

De laatste nieuwsberichten over het coronavirus Covid-19 vindt u op de website www.info-coronavirus.be van de FOD Volksgezondheid.

Persberichten en nieuws

Gepubliceerd op: 16-4-2021

Er is een nieuw thematisch rapport beschikbaar over de surveillance van de COVID-19-vaccinatie in Belgische woonzorgcentra.

Bewoners en personeel van... Lees meer

Associated health topics: Coronavirus
Gepubliceerd op: 13-4-2021

Er is een grote ontevredenheid over het sociale leven en een nog steeds aanwezig mentaal lijden, dat blijkt uit de 6de COVID-19-gezondheidsenquête van Sciensano. Nu de... Lees meer

Associated health topics: Coronavirus
Gepubliceerd op: 7-4-2021

Enkele wetenschappelijke activiteiten van Sciensano over gezondheidsongelijkheden uitgelicht, naar aanleiding van wereldgezondheidsdag.

Associated health topics: Ziekten en gezondheid in kaart brengen
Could not find related health topics domains
Gepubliceerd op: 7-4-2021

Sciensano onderzoekt verontreiniging van voedselgewassen door onkruid.

Gepubliceerd op: 31-3-2021

Aantal gemelde tekenbeten bij Belgen in 2020 toegenomen

QR code

QR code for this page URL