Pershoek

Het team voor mediarelaties is de officiële stem van Sciensano in de media. Het communiceert over de onderzoeksresultaten en het deskundig advies van Sciensano. Het organiseert persevenementen en stelt persmateriaal samen. Voor actuele informatie over volksgezondheid, kunt u de informatie raadplegen in de sectie Gezondheidsonderwerpen A-Z. Bent u journalist en vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met het mediateam van Sciensano.

De laatste nieuwsberichten over het coronavirus Covid-19 vindt u op de website www.info-coronavirus.be van de FOD Volksgezondheid.

Persberichten en nieuws

Gepubliceerd op: 6-8-2020

Vanaf vrijdag 7 augustus 2020 zal nieuwe informatie beschikbaar zijn in de dagelijkse rapporten van Sciensano.

Associated health topics: Coronavirus
Gepubliceerd op: 5-8-2020

Op 1 juni 2020 is het TRANSVAC-DS-project (Design study for a European vaccine infrastructure) gestart, dat 25 partners van wetenschappelijke... Lees meer

Associated health topics: Ziekten en gezondheid in kaart brengen
Gepubliceerd op: 16-7-2020

Sciensano en de epidemiologische monitoring

Associated health topics: Coronavirus
Could not find related health topics domains
Gepubliceerd op: 2-7-2020

Druggebruikers gebruikten tijdens de coronacrisis minder drugs, maar alle drugs bleven wel beschikbaar op de markt. Dat blijkt uit een online bevraging van de unit illegale drugs van... Lees meer

Could not find related health topics domains
Gepubliceerd op: 2-7-2020

Sciensano heeft gegevens verzameld over patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen met een bevestigde COVID-19-infectie.

QR code

QR code for this page URL