Primaire tabs

Melissa Lee

PhD fellow

Melissa Lee is stagiaire in het Health Impact Assessment team van de dienst Chemische en Fysische Gezondheidsrisico’s. Ze is doctoraatsonderzoeker in de afdeling Bos, Natuur en Landschap aan het departement Aard- en Milieuwetenschappen van de KU Leuven waar ze associaties onderzoekt tussen milieublootstellingen, voornamelijk groene ruimte, en de menselijke gezondheid. Het hoofddoel van Melissa’s doctoraatsproject is het verbeteren van ruimtelijke kwantificatiemethoden voor het meten van groene ruimte om betere methodologieën voor milieu-epidemiologische studies voor te stellen.

Melissa behaalde een bachelor (2008) in Environmental Chemistry aan de Universiteit van Californië, San Diego (VS) en deed ervaring op in het werken op de Research & Development afdeling bij een bedrijf in medische apparatuur in San Diego. In 2017 verhuisde ze naar Duitsland om een Master (2020) in Ecosysteemdiensten te behalen aan de Technische Universiteit van Dresden. In mei 2022 verhuisde ze naar België om haar doctoraat in bioscience engineering te behalen aan de KU Leuven.

Werkt in:

Contactformulier

Please note that your message will require a validation before being sent to the person. You will receive an email at your address, containing a link for validating your message.

QR code

QR code for this page URL