Webinar over levensmiddelenmicrobiologie | Belgische Vereniging voor Levensmiddelenmicrobiologie

Last updated on 14-7-2020 by Lieke Vervoort

do, 01/10/2020 - 08:30 tot vr, 02/10/2020 - 16:30

Evenementtype: 
webinar
Gesproken ta(a)l(en): 
Nederlands
Frans

Beschrijving

Deze conferentie brengt (inter)nationale sprekers samen, waaronder laboratoriumtechnologen in de voedselmicrobiologie, levensmiddelenmicrobiologen, vertegenwoordigers van de overheid, deelnemers uit de voedselverwerkende industrie en wetenschappers van verschillende Belgische onderzoeksinstellingen. Dit evenement verwelkomt ongeveer 350 (inter)nationale bezoekers.

Het webinar vindt plaats op 1 en 2 oktober 2020.

De conferentietalen zijn Nederlands en Frans.

Meer informatie en aanmelding op de congreswebsite.

Registratie wordt bevestigd door de e-mail die u na registratie ontvangt. Kort voor het webinar ontvangt u een link om deel te nemen aan het evenement.

Dit evenement kadert in de activiteiten van Sciensano op het gebied van: 

Prijs

Free, but registration is mandatoy

Contact

Deel dit evenement

1-10-2020 tot 2-10-2020
Toevoegen aan uw agenda

QR code

QR code for this page URL