Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
BE
  • nl
  • fr
  • en
  • Ontdek Sciensano
    • Over Sciensano
    • Sciensano in cijfers
    • Structuur van Sciensano
    • Contacteer Sciensano
    • Ons engagement voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu
    • Ons engagement voor dataverzameling en -beheer
    • Partnerschappen
    • Noodsituatie en interventie
    • Werken / stage lopen bij Sciensano
    • Jobs
    • Waarden en normen
    • Geschiedenis van Sciensano
    • Jaarverslag 2024
    • Schenkingen en legaten
  • Expertisedomeinen
    • Lijst van gezondheidsonderwerpen A-Z
    • Ziekten en gezondheid in kaart brengen
    • Diergezondheid
    • Doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten - Kwaliteit van de medische laboratoria
    • Voedselconsumptie en -veiligheid
    • Gezondheid en milieu
    • Kwaliteit van de gezondheidszorg
  • Onze diensten
    • Analyse aanvragen
    • Datacollectie
    • Externe kwaliteitsevaluatie
    • Acute gezondheidsbedreigingen
    • Controle en veiligheidsbeoordeling
    • Erkenning
    • Gezondheidsinformatie
    • Projecten
    • Rapporten en publicaties
  • Pershoek

Zoekveld

/!\ Waarschuwing: site niet bijgewerkt

Deze website is een alleen-lezen kopie van onze bedrijfswebsite, zoals gepubliceerd op 16 september 2025, en wordt slechts eenmaal per maand bijgewerkt.

Deze beperking is het gevolg van een aantal aanvallen die hebben geprobeerd onze website plat te leggen. De volgende update vindt plaats op 16 oktober.

  1. Home
  2. Biblio
  3. Dietary exposure of Brazilian adolescents to acrylamide

Dietary exposure of Brazilian adolescents to acrylamide

Last updated on 11-6-2020 by Jill Alexandre
Voedselconsumptie en –veiligheid  

Public Access

Published

Scientific poster, presentation or proceeding

Engels

DOI : http://dx.doi.org/10.1016/j.toxlet.2007.05.481

Auteurs

Arisseto Pavesi,A.; M.C. de Figueiredo Toledo; Govaert,Y.; Joris Van Loco; Stéphanie Fraselle; D. Caroba

Trefwoorden

  1. Acrylamide
  2. ADOLESCENT
  3. Adolescents
  4. Congresses
  5. dietary
  6. European
  7. exposure
  8. Societies
  9. Society
  10. Toxicology

Associated health topics:

Voedselconsumptie en –veiligheid
Acrylamide
  • DOI
  • RTF
  • Getagged
  • EndNote XML
  • RIS

QR code

QR code for this page URL
Printvriendelijke versie

Sciensano info

 +32 2 642 51 11
info@sciensano.be
 contact
 +32 2 642 50 01

Postadres

Sciensano
Juliette Wytsmanstraat 14
1050 Brussel
België

Over ons
Vacatures bij Sciensano
Aansprakelijkheid en vertrouwelijkheid
Privacyverklaring
Toegankelijkheidsverklaring
Privacy-instellingen

Sciensano Logo