Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
BE
  • nl
  • fr
  • en
  • Ontdek Sciensano
    • Over Sciensano
    • Sciensano in cijfers
    • Structuur van Sciensano
    • Contacteer Sciensano
    • Ons engagement voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu
    • Partnerschappen
    • Noodsituatie en interventie
    • Werken / stage lopen bij Sciensano
    • Jobs
    • Waarden en normen
    • Geschiedenis van Sciensano
    • Jaarverslag 2021 van Sciensano
  • Expertisedomeinen
    • Lijst van gezondheidsonderwerpen A-Z
    • Ziekten en gezondheid in kaart brengen
    • Diergezondheid
    • Doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten - Kwaliteit van de medische laboratoria
    • Voedselconsumptie en -veiligheid
    • Gezondheid en milieu
    • Kwaliteit van de gezondheidszorg
  • Onze diensten
    • Analyse aanvragen
    • Datacollectie
    • Externe kwaliteitsevaluatie
    • Acute gezondheidsbedreigingen
    • Controle en veiligheidsbeoordeling
    • Erkenning
    • Gezondheidsinformatie
    • Projecten
    • Rapporten en publicaties
  • Pershoek

Zoekveld

  1. Home
  2. Biblio
  3. Physico-chemical characterization of the fraction of engineered nanomaterials in silver food additives (E174) in the context of risk assessment (nanoAg@)

Physico-chemical characterization of the fraction of engineered nanomaterials in silver food additives (E174) in the context of risk assessment (nanoAg@)

Last updated on 4-5-2021 by Jill Alexandre

Public Access

Published

Sci. report, recommendat°, guidance doc., directive, monograph

Engels

DOI : https://www.sciensano.be/en/projects/physico-chemical-characterization-fraction-engineered-nanomaterials-silver-e174-food-additives

Auteurs

Eveline Verleysen; Sandra De Vos; Nadia Waegeneers; Lotte Delfosse; Marina Ledecq; Jan Mast

Trefwoorden

    Article written during project(s) : 
    NanoAg@ Physico-chemische karakterisering van de fractie geëngineerde nanomaterialen in zilver (E174) voedseladditiven in de context van risicoanalyse
    Nanofood@ Implementatie en validatie van een analysemethode om nanofracties in levensmiddelenadditieven E171, E174 en E175 te beoordelen via blootstellingsanalyse in het kader van risicobeoordeling
    EFSA-Nano Fysicochemische karakterisering en blootstellingsanalyse van nanopartikels in voedseladditieven in het kader van de risicobeoordeling

    Samenvatting:

    report of project nanoAg@
    Lees meer

    Samenvatting

    report of project nanoAg@

    Associated health topics:

    • RTF
    • Getagged
    • EndNote XML
    • RIS

    QR code

    QR code for this page URL
    Printvriendelijke versiePer e-mail verzenden

    Sciensano info

     +32 2 642 51 11
    info@sciensano.be
     contact
     +32 2 642 50 01

    Postadres

    Sciensano
    Juliette Wytsmanstraat 14
    1050 Brussel
    België

    Over ons
    Vacatures bij Sciensano
    Aansprakelijkheid en vertrouwelijkheid
    Privacyverklaring

    WIV-ISP Logo