Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
BE
  • nl
  • fr
  • en
  • Ontdek Sciensano
    • Over Sciensano
    • Sciensano in cijfers
    • Structuur van Sciensano
    • Contacteer Sciensano
    • Ons engagement voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu
    • Ons engagement voor dataverzameling en -beheer
    • Partnerschappen
    • Noodsituatie en interventie
    • Werken / stage lopen bij Sciensano
    • Jobs
    • Waarden en normen
    • Geschiedenis van Sciensano
    • Jaarverslag 2024
    • Schenkingen en legaten
  • Expertisedomeinen
    • Lijst van gezondheidsonderwerpen A-Z
    • Ziekten en gezondheid in kaart brengen
    • Diergezondheid
    • Doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten - Kwaliteit van de medische laboratoria
    • Voedselconsumptie en -veiligheid
    • Gezondheid en milieu
    • Kwaliteit van de gezondheidszorg
  • Onze diensten
    • Analyse aanvragen
    • Datacollectie
    • Externe kwaliteitsevaluatie
    • Acute gezondheidsbedreigingen
    • Controle en veiligheidsbeoordeling
    • Erkenning
    • Gezondheidsinformatie
    • Projecten
    • Rapporten en publicaties
  • Pershoek

Zoekveld

/!\ Waarschuwing: site niet bijgewerkt

Deze website is een alleen-lezen kopie van onze bedrijfswebsite, zoals gepubliceerd op 16 september 2025, en wordt slechts eenmaal per maand bijgewerkt.

Deze beperking is het gevolg van een aantal aanvallen die hebben geprobeerd onze website plat te leggen. De volgende update vindt plaats op 16 oktober.

  1. Home
  2. Biblio
  3. Characterization of the nano-sized fraction of silver particles in food additive E174 by EM and sp-ICP-MS

Characterization of the nano-sized fraction of silver particles in food additive E174 by EM and sp-ICP-MS

Last updated on 4-5-2021 by Jill Alexandre
Downloaden 62.34 KB

Public Access

Published

Scientific poster, presentation or proceeding

Engels

SCIENSANO

Auteurs

Sandra De Vos; Eveline Verleysen; M. Ledecq; Nadia Waegeneers; Jan Mast

Trefwoorden

    Article written during project(s) : 
    NanoAg@ Physico-chemische karakterisering van de fractie geëngineerde nanomaterialen in zilver (E174) voedseladditiven in de context van risicoanalyse
    Nanofood@ Implementatie en validatie van een analysemethode om nanofracties in levensmiddelenadditieven E171, E174 en E175 te beoordelen via blootstellingsanalyse in het kader van risicobeoordeling
    EFSA-Nano Fysicochemische karakterisering en blootstellingsanalyse van nanopartikels in voedseladditieven in het kader van de risicobeoordeling

    Associated health topics:

    • RTF
    • Getagged
    • EndNote XML
    • RIS

    QR code

    QR code for this page URL
    Printvriendelijke versie

    Sciensano info

     +32 2 642 51 11
    info@sciensano.be
     contact
     +32 2 642 50 01

    Postadres

    Sciensano
    Juliette Wytsmanstraat 14
    1050 Brussel
    België

    Over ons
    Vacatures bij Sciensano
    Aansprakelijkheid en vertrouwelijkheid
    Privacyverklaring
    Toegankelijkheidsverklaring
    Privacy-instellingen

    Sciensano Logo