Primaire tabs

Dr. Bavo Verhaegen DVM

Wetenschappelijk medewerker

Bavo Verhaegen startte zijn loopbaan bij Sciensano in 2016 als wetenschappelijk medewerker binnen de eenheid Toxi-infecties en toxines van de wetenschappelijke dienst Voedselpathogenen. Waar hij verantwoordelijk is voor de moleculaire databank en subtypering. Sinds 2017 is hij analyseverantwoordelijke voor de eenheid voedselgebonden parasieten en sinds 2019 is hij verantwoordelijk voor de eenheid voedselgebonden virussen .

Voor zijn start bij Sciensano werkte hij aan een doctoraatsonderzoek op de afdeling ‘Technologie en Voeding’ van het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) en op de vakgroep ‘Veterinaire Volksgezondheid’ van de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Gent (UGent). Bavo Verhaegen behaalde in 2016 zijn doctoraat in de diergeneeskundige wetenschappen. In 2012, behaald hij zijn master in de diergeneeskunde (optie herkauwers), als ook het FELASA Cat. C certificaat in Laboratory Animal Science aan de Universiteit Gent.

Werkt in:

Lees meer Lees meer

Contactformulier

Please note that your message will require a validation before being sent to the person. You will receive an email at your address, containing a link for validating your message.

Adres

België

QR code

QR code for this page URL