Primaire tabs

Dr. ir. Jan Mast PhD

Diensthoofd

Jan Mast studeerde in 1991 af aan de KULeuven als landbouwkundig ingenieur. Tussen 1992 en 1999 was hij assistent van Prof. B.M. Goddeeris aan de onderzoekseenheid „Immunologie” van het „Laboratorium voor Fysiologie en Immunologie van Huisdieren” van de KULeuven, waar hij in 1998 promoveerde in de „Toegepaste Biologische Wetenschappen” op de „Organisatie van de lymfoïde structuren van de kip en de ontogenese van zijn immunocompetentie „.

In 1999 begon hij bij het CODA-CERVA, de voorganger van Sciensano, als wetenschapper in het departement „Avian Virology en Biotechnology” aan het onderzoeksproject: „Ontwikkeling van in ovo vaccins die  voor de profylaxis en bestrijding van de ziekte van Newcastle bij pluimvee”.

In 2000 werd hij verantwoordelijk voor de eenheid „Elektronenmicroscopie” van het CODA-CERVA en werkte hij aan de elektronenmicroscopische karakterisering van infectieuze agentia en van nanomaterialen. Momenteel is hij hoofd van de dienst „Spoorelementen en nanomaterialen” van het Sciensano.

Werkt in:

Expert in: 
Lees meer Lees meer

Contactformulier

Please note that your message will require a validation before being sent to the person. You will receive an email at your address, containing a link for validating your message.

Adres

CODA-CERVA
Groeselenberg 99
1180 Brussels
België

QR code

QR code for this page URL